hjemmealter sofamøbler

Hjemmealter: Disse sofamøbler vil pryde i din TV-stue

Sidder familien samlet hver fredag aften, når der bliver sendt film, eller er det vigtigt for jer at få set nyhederne, når de bliver sendt efter maden hver eneste dag? Uanset hvad er det vigtigt, at I har et godt udgangspunkt at samles omkring.

Sofabordet er virkelig en vigtig del af stuen, når der skal indrettes omkring TV’et. Det kan dog være svært at beslutte sig for, hvordan det skal se ud.

Hvis I er en familie med børn, kan det være, I skal overveje det sofabord, der er robust og godt kan holde til, at man sidder med benene oppe. Til gengæld kan det også være, at det i stedet skal være et minimalistisk, stilrent bord. Eller måske går diskussionen på, om bordet skal være firkantet eller rundt?

Herunder har vi listet en hel del flotte sofaborde, så I kan blive inspireret.

Neptun sofabord i sort marmor

Har I en stue med mange varme farver og bløde kanter? Så kan det se rigtig godt ud med noget, der er med til at bryde det bløde en smule. Her kan et bord i marmor være en god løsning.

Sofabordet fra Neptun er rundt, hvilket gør, at det ikke skiller sig alt for meget ud, men det kolde materiale i marmor er med til at skabe en kontrast til et rum, der ellers er præget af varme.

Bordbenene er omvendt meget simple og lette i sort stål. De er med til at sørge for, at bordet ikke fremstår tungt og gammeldags, men at det passer ind i mange forskellige moderne hjem, uanset hvordan man har valgt at indrette sig.

Sofabordet er relativt lille, men det er muligt at få samme model i en større udgave, så der kan være plads til hele familien i sofaarrangementet omkring det.

True sofabord i eg og sort metal

Vil du gerne have et sofabord, der er lidt tættere på et klassisk bord i stuen? Så kan et bord i eg være en løsning.

Sofabordet fra True er lavt og rundt og passer ind i de fleste stuer. Selve bordpladen er i røget eg. Eg er generelt kendt som et meget robust materiale, og vedligeholdes det en smule, vil du opleve, at du har fået et bord, der kan holde i mange år uden at blive nusset at se på.

Benene i sort stål gør op med det ellers til tider lidt tunge look, eg kan skabe, og gør det i stedet tidssvarende og moderne.

Bordet findes desuden i hvidolieret eg samt en almindelig, olieret eg. Dermed kan du med samme robuste træsort alligevel sikre dig, at du får et bord, der passer godt ind i din TV-stue.

Woodstock sofabord med praktisk opbevaringshylde

Et sofabord behøver på ingen måde være rundt. Selvom det runde kan passe ind i mange hjem, er der også god mulighed for at finde et flot, rektangulært eller kvadratisk sofabord.

Woodstock har produceret et klassisk sofabord med en hylde under i enten olieret eller hvidpigmenteret egefinér. Hylden giver jer muligheden for i familien at kunne lægge magasiner eller fjernbetjeningen under bordet, så selve bordpladen har god plads.

Det betyder, at der er rig mulighed for at dække op med snolder og en kop kaffe til når yndlingsfilmen bliver sat på fjernsynet.

Er I kreative i familien kan der også ligge tegnesager eller måske kryds-og-tværser på hylden under bordet.

Square sofabord i sort marmor

Som med det førstnævnte sofabord kan man også vælge et bord i marmor – men frem for at vælge det runde, kan man i stedet få glæde af et lille, kvadratisk sofabord.

Square er et eksempel på sådan et bord.

Dette sofabord passer rigtig godt ind i en stue, hvor der ikke er så meget plads, og hvor der er brug for, at man hurtigt kan stille noget fra sig uden at tænke på, om koppen sætter ringe, som bordet tager skade af.

Marmor kan nemt rengøres med en fugtig klud, og det er stort set umuligt at se slid på en marmorbordplade.

Bordet er ikke specielt stort, men har du brug for endnu flere valgmuligheder, kan det fås i yderligere to størrelser. Desuden findes bordet i en hvid udgave, så hvis du har brug for noget, der lyser op i rummet, er det måske værd at overveje.

Chic Antique – et genbrugt sofabord

Får du en god følelse i maven, når du ved, at de materialer, der er brugt i fremstillingen af et bord, er genbrugte? Så er Chic Antique-sofabordet nok lige noget for dig.

Bordets træ er nemlig genbrugt, hvilket giver det et rustikt look.

Som en lille kontrast er benene i sort metal afrundede og har bløde hjørner, så du ikke risikerer at få et bord med et koldt udseende.

Bordet findes i flere størrelser, og med et bord i genbrugstræ får du noget, der ikke findes i særligt mange hjem. Det er med til at gøre din stue helt unik.